Matkanin

Kaninkull #3

Kaninkull nummer tre ble født rundt 13. april og har smått begynt å bevege seg ut av hulen sin nå. Ut av hulen og i den store verden! Denne gangen er det renraset rex, et kull mellom våre to rexkaniner. Dette blir det siste kullet rexhua har på en stund. Nå skal hun få slappe av og komme seg til hektene igjen før hun får et nytt avlsoppdrag. Vi har gått bort fra vår opprinnelige plan om å flytte hann mellom binger, og velger heller å sette ønskede huer inn til han. På den måten får vi bedre oversikt og kontroll, og om ei hue trenger litt mer tid med hvile, kan vi bare velge å ikke sette henne inn til hannen.

I dette kullet kom det minst ni stykker. Jeg har ikke fått full oversikt enda, men i dag talte jeg altså ni individer! Mor er veldig flink og har tatt godt vare på de. Det kom mange spennende farger i dette kullet, og ettersom jeg er veldig svak for fargen blå, blir den som kom i denne fargen beholdt dersom det er ei hue.

Tre av de er allerede holdt av for salg. De skal bli avlskaniner selv, og får også et liv med mye frihet og bevegelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s