Matkanin

Hils på avlskaninene våre!

Det er jo alltid koselig å få litt ekstra innblikk i dyreholdet på gården, synes vi. Derfor tenkte vi å dele litt om avlskaninene våre – og de kommende dyrene. Dette er våre såkalte vinterforede kaniner, dvs., de som ikke skal slaktes, men som skal videre i avl. 

Birger
IMG_9342
Birger er hannkaninen vår. En rex i fargen havana. Han er en veldig snill kanin, matglad og frempå, men har egne meninger om ting og tang. Går nå alene i en egen binge ved siden av hovedbingen.

Gudrun
IMG_9346Gudrun er en ekstremt kosen og herlig dame. Rasen rex i fargen viltbrun. Veldig god mor, passer godt på barna sine, og har hittil fått store kull. Trivelig kanin og tidenes matvrak, slik rexer normalt er.

Skippy
IMG_5437
Navngitt etter Skippy the Bush Kangaroo, ei lita rexfrøken etter Gudrun og Birger. De som kjenner til farger sier hun er av fargen Ekorn. Skal få sitt første kull i 2019. Søt og kosete jente.

Mrs. Blue/Blå/Frøken
IMG_3228
Kaninen med de mange navnene. Stor og flott, blå rexjente kjøpt inn for å få nye gener til flokken. Jeg er svak for denne fargen og ble henrykt over å få tak på en. Hun er tydelig vant med håndtering, og er verken redd oss eller lyder. Skal få sitt første kull i 2019.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s