Matkanin

Kull 1 én mnd gamle

Og nå er det endelig mer liv ute i bingen. Det er alltid like koselig når de små flokker seg til inngangen morgen og kveld og ellers når vi ser til de. Vi jobber hver dag med håndtering og kos, og snart er de riktig håndtamme!

Dette har vi gledet oss til lenge, og til tross for at det har kommet mye snø igjen de siste dagene, så vet vi at våren er på vei med slikt yrende og gledelig liv! Følg med på Instagram på @flykra_selvberging for oppdateringer og filmer av de små sprettballene!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s