Millie

IMG_0433


Navn: Millie
Rase: Border collie/schæfer
Kjønn: Tispe
Født: — 2015


Millie er her inne til omplassering, men under oppholdet er hun vår hund. Hun har ikke hatt det så lett bestandig, og ble dessverre levert tilbake etter hun ble omplassert første gang i 2015.

Hun er en utrolig søt og god hund, og tørster etter kos og oppmerksomhet. Dessverre kan hun være litt skeptisk i begynnelsen, og tidligere erfaringer har gjort henne ganske sart og sensitiv, hvilket gjør at hun lett kan gå litt inn i seg selv og forvente ubehag.

Millie er en veldig arbeidslysten hund med mye gjeterinstinkt. Derfor er planen for henne å trene henne opp på sau og få solgt henne som arbeidshund og familiehund. Vi ønsker et hjem der hun ikke bare blir et verktøy for bonden, men også inkludert i familien og hverdagslige gjøremål.

Hadde det ikke vært for at vi har så mange hunder fra før av, så hadde Millie blitt værende hos oss resten av livet sitt. Hun er en helt fantastisk søt hund som åpnet seg for oss fort og lot oss slippe innpå, og hun har sklidd rett inn i hverdagen. Til tross for hennes bakgrunn, ser vi på henne som en uproblematisk hund, så lenge man kjenner godt til hundespråk og positiv trening.