HANENES HALL OF FAME

En liten hedersplass for hanene våre! Hanene byttes ut med jevne mellomrom for å unngå innavl.

Oscar, gul orpington. En utrolig herlig hane, trygg og rolig. Ble klekket sammen med hønene og måtte følgelig byttes ut så vi unngikk innavl. En sosial og nysgjerrig hane som gjerne ville se hva vi mennesker drev med. Dro med seg hønene rundt omkring, og måtte av og til hentes fra steder han ikke fikk gå. Trivelig type, noe røff med hønene.


Pål, orpington i mixfarge. Bærer av perlegrå/lavendel. Far til en god del kyllinger. Snill og grei med hønene, kyllingene og unghaner. Ikke like eventyrlysten som Oscar, men hadde full oversikt på omgivelsene og varslet så fort han så noen potensielle farer. Hatt det mye moro med navnet: Pål sine høner som legger Pål-egg.


Tommy, sønn av Oscar og ei dvergmix. Kjempesøt hane med tidenes koseligste personlighet. Ble ikke en del av avlen da han reiste videre som unghane, men nevnes allikevel i Hanenes Hall of Fame fordi han fortjener det! Ingenting av størrelse eller farger antyder noe mix, kun egget han kom ut av.


Solan, porselen orpington. Avlshane for 2022. Klekket våren/sommeren 2021. Fostres opp av ei av hønene våre. Tøff liten kar som hevder seg blant de andre hanekyllingene.


Ludvig, halset perlegrå/lavendel orpington. Avlshane for 2022. Klekket tidlig vår 2021.