DRIVERNE

Bak prosjektet Flykra Selvforsyning finner du Eva-Lena og André med familie. Det er Eva-Lena som er pådriveren for prosjektene, og som styrer med avlen, individer og avgjørelsene, mens André er muskelkraften og hovedslakter. Den yngre garden av familien er med på de daglige oppgavene som fôring, rengjøring og generelt stell.

Hva driver vi med?

Eva-Lena er fulltidsstudent ved Universitetet i Sørøst-Norge og studerer til å bli Barnehagelærer. På siden driver Eva-Lena med fotografering, kreative prosjekter og friluftsliv. Eva-Lena er ansatt i Alvens Vikarer, men er i studiepermisjon.

André er daglig leder i Cuboid AS, som driver med automatiske kantineløsninger og pickup points. På siden er han interessert i friluftsliv, teknologi og gaming.

Sammen har Eva-Lena og André en datter født i 2019, og André har en sønn født i 2007 og en datter født i 2009 fra et tidligere forhold. De to sistnevnte bor hos mor og far annen hver uke. De er med på turer og opplevelser, og hjelper til i det daglige.

Sommeren 2023 er Eva-Lena påmeldt jegerprøvekurs, og håpet er å begynne med jakt av rådyr, noe fugl og annet for å øke på med kjøttvariasjon.