OSS TOBEINTE


EVA-LENA


Eva-Lena er for nylig ansatt som barnehagevikar for ulike barnehager i Viken, og skal fra høsten av studere til å bli barnehagelærer. Tidligere har hun jobbet i dyrebutikk, som personlig assistent og som hundeinstruktør. Vedrørende hund og hundetrening har hun ganske mange kurs opp igjennom, og inkludert i disse er instruktørutdanning som ble fullført i 2017.

På fritiden har hun mange interesser, faktisk litt for mange for antall timer i døgnet, og har derfor måttet prioritere litt. Det går for det meste i gaming, fotografi og friluftsliv, men interessespennet strekker seg til alt i mellom, spesielt kreative sysler som brodering, strikking o.l., og matlaging. Selvforsyning og selvberging har lenge vært en stor interesse, og selv om tiden er knapp i mellom jobb, snart studier og familie, så er det en lærerik hobby som gir mye glede og mening. Nå drømmer hun om et hjem med enda større hage for flere muligheter til å dyrke interessen for selvforsyning.


ANDRÉ


André jobber som account manager, en jobb han nylig har startet i som han trives veldig godt i. Før dette har han vært innom flere ulike typer jobber og har opparbeidet seg bred og god erfaring gjennom årene, alt fra selvstendig næringsdrivende til tekniker til butikkleder.

Interessen for selvforsyning er kanskje noe større hos Eva-Lena, men han synes det er veldig moro å være med på og forteller om nye prosjekter med både iver og stolthet. Han har en mye større interesse for tekniske duppeditter og gaming, men de deler helt interessen for fjell og friluftsliv. Han synes også det er veldig gøy å fiske.

Sammen med Eva-Lena har han en datter født i 2019, og i tillegg har han to barn som er født i 2007 og 2009 fra et tidligere forhold og som bor sammen med de begge annenhver uke.