Prins Sebastian

 


Navn: Prins Sebastian
Rase: Huskatt
Født: 4. juni 2013
Kjønn: Hannkatt


Prins Sebastian, eller bare Prins, ble reddet av en snill familie fra en grusom død, men levert til oss bare et par dager senere da sønnen i familien viste seg å ha voldsom allergi. Det var hjerteskjærende å se hvor tøft det var for familien å gi i fra seg katten sin, men samtidig er vi veldig takknemlige for at nettopp vi fikk en så herlig og fantastisk katt som Prins.

Prins er en eventyrlysten, men også hjemmekjær katt, som vokter territoriet sitt med stålklo. Han har et relativt lite territorie, men dette deler han bare med vår andre katt og naboens to katter. Han er en flink jeger, og er en dyktig medhjelper i å holde musebestanden nede. Vi bor landlig til, så her er mer enn nok å ta av!

Om vinteren går han nærmest i hi på soverommet vårt, og storkoser seg mellom dyner og puter, natt og dag. Om sommeren ser vi derimot nesten ikke noe til han, da vil han være ute døgnet rundt, kun avbrutt av spisepauser inne.

Prins, populært kalt Py-Py, har en voldsomt søt personlighet. Han kan ligge på rygg i armene dine mens han tilfreds søker øyekontakt og forsiktig stryker deg på haken. At du reiser deg opp og setter deg et annet sted er av null betydning, han forblir i armene dine og sovner tungt.