Generell blogg

Velkommen til Flykra

Hei, og velkommen til Flykra og vår første bloggpost. Denne bloggen vil bli brukt til inspirasjon og for at dere skal få ta del i hverdagen frem mot vårt mål om å bli så mye selvforsynte som mulig. Vi gleder oss enormt til å komme ordentlig i gang, og håper du vil følge oss videre!

Vi fokuserer på dyrevelferd, økologi, miljø og do-it-yourself (DIY)-prosjekter. Her vil vi skrive om kaniner til kjøttproduksjon og hva vi lager av skinnene deres, egne urter, frukter, grønnsaker og andre planter, økologiske matvarer og løsninger i hverdagen, samt at dere skal få ta del i arbeidet frem mot hvert enkelt mål.

Vi ønsker også å få tilbakemeldinger på hva DU ønsker å lese om på vår blogg! Send oss en e-post eller kommentér i kommentarfeltet på bloggen.

IMG_8678


Eva-Lena og André, http://www.flykra.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s