Matkanin

Gullstjerna Gudrun

Gudrun, den viktigste kaninen i hele kolonien vår. Hun er mor, bestemor, oldemor og tippoldemor. Alt dette i løpet av sin karriere som avlskanin her hos oss. Hun har virkelig betalt for både kost og losji i de snart fem årene hun har levd. I år blir hennes aller siste kull, forventes født om tre ukers tid. Nå venter et liv i fred og ro som innekanin om vinteren og utekanin om sommeren.

Gudrun var starten på det hele i 2017. Hun og Birger flyttet hit som små, nysgjerrige kaniner, og lite visste jeg da at Gudrun skulle bli selve symbolet på det jeg vil ha. En tam og trygg kanin, som ledet kolonien med en streng, men rettferdig og årvåken labb. Hun er full av erfaring, omsorg og tålmodighet.

Denne kaninen har hele veien vært min soleklare favoritt. Ikke fordi hun verken har den beste pelsen eller den beste kroppen, men pga. personligheten hennes. Denne kaninen er det helt uaktuelt å slakte for kjøttkonsum, hun skal leve til hun ikke har det bra mer.

Takk Gudrun, for ditt bidrag disse fem årene. Du har tatt vare på alle kaninene rundt deg, nå er det vi som skal ta vare på og varte deg opp så du blir så lykkelig som du kan bli!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s